Rólunk

Nyír Plaza – Általános Információk

A térségben elsőként nyitott bevásárló- és szórakoztatóközpont lévén, számunkra fontos, hogy itt igazán jól érezd magad.

A Nyír Plaza 2000. áprilisában nyitotta meg kapuit; közel 14.000 m2-en számos hazai- és nemzetközi márka várja vásárlóit kulturált, modern környezetben.

A számos különféle szolgáltatás mellett 6 termes multiplex mozi, változatos éttermi rész és 680 db férőhellyel rendelkező parkoló nyújt tökéletes vásárlási- és szórakozási lehetőséget a hozzánk látogatóknak.

Nyitvatartás

Hétfő – Szombatig: 9:00 – 20:00
Vasárnap: 10:00 – 18:00

Kapcsolat

Címünk: 4400 Nyíregyháza, Szegfű u. 75.
Telefon: +36 70 625 3173
E-mail: info@nyirplaza.hu

Házirend

A Nyír Plaza házirendje
Általános magatartási szabályok

A Nyír Plaza egy magántulajdonban lévő, a nagyközönség számára nyitott létesítmény. A mindenki számára nyugodt és kellemes időtöltés biztosítása érdekében bevásárlóközpontunk biztonsági alkalmazottai bármikor közbeléphetnek a szabályok betartatása érdekében.
Tilos a Bevásárlóközpont területén az olyan tevékenység folytatása, amely jogszabályba ütközik, a jóérzést, vagy a közerkölcsöt sérti, vagy alkalmas arra, hogy a Bevásárlóközpont területén tartózkodó személyeket zavarja, félelmet, megbotránkozást keltsen. A Plaza területére belépni, illetve ott tartózkodni csak ápolt, tiszta megjelenéssel szabad. A jelen házirendet megsértő személyt a biztonsági személyzet a Bevásárlóközpontból kivezetteti, szükség esetén rendőri segítséggel.
Tilos bármilyen közlekedési eszközzel (pl. roller, kerékpár, görkorcsolya) a bevásárlóközpont területére belépni, kivéve a korlátozott mozgásképességűek által használt járműveket és gyermekkocsikat.

Tilos a Bevásárlóközpont területén robbanóanyag, kábítószer, pirotechnikai eszköz árusítása, valamint az Bevásárlóközpont területére történő behozatala.
Tilos belépni alkoholos állapotban, valamint olyan eszközzel, mely alkalmas arra, hogy a Bevásárlóközpontban, annak berendezéseiben vagy más személyek ruházatában, eszközeiben kárt okozzon. Alkoholtartalmú italok kizárólag az erre kijelölt vendéglátóhelyeken fogyaszthatók! Fegyveres szervezetek tagjainak kivételével a Bevásárlóközpont területére fegyverrel belépni tilos.
A Bevásárlóközpont egész területén tilos a dohányzás.
A Bevásárlóközpont teljes területén a Bevásárlóközpont vezetőségének engedélye nélkül tilos kereskedelmi céllal fotó-, illetve filmfelvételt készíteni. A Bevásárlóközpont területén kereskedelmi tevékenység folytatására csak azon személyek jogosultak, akik a Bevásárlóközpont tulajdonosával az adott tevékenységre vonatkozóan bérleti vagy egyéb szerződést kötöttek.
Szórólapozáshoz, közvélemény-kutatáshoz, egyéb hasonló tevékenység végzéséhez a Bevásárlóközpont igazgatójának írásbeli engedélye szükséges. A Bevásárlóközpont területén tilos szerencsejátékok (kivéve a Tulajdonos engedélye alapján, annak keretei között folyó szerencsejáték) szervezése és folytatása.
A házirendben nem szabályozott kérdésekben a mindenkor hatályos Polgárjogi Törvénykönyv szabályai érvényesek. Fentiek megsértése a Bevásárlóközpont területéről való kitiltást, súlyosabb esetben polgári-, büntető vagy egyéb hatósági eljárás kezdeményezését vonja maga után.

Kép- és hangfelvétel, adatvédelem

Tájékoztatjuk önöket, hogy a Nyír Plaza területén videókamerás megfigyelés történik.

A látogatók a bevásárlóközpontba történő belépésükkel elfogadják, hogy a bevásárlóközpont, vagy a vele szerződésben lévő harmadik fél által szervezett rendezvények, promóciók során kép és hangfelvétel készülhet róluk, amelynek közzétételéhez hozzájárulnak.

WiFi használat

Tilos Bevásárlóközpontban elérhető nyilvános WiFi hálózat használata a mindenkor hatályos magyar jogszabályokba ütköző cselekmények előkészítése vagy végrehajtása céljából. Tilos minden olyan egyéb hálózati tevékenység, mely a hálózat többi felhasználójának munkáját zavarja vagy akadályozza! A hálózat használatával Ön azt is tudomásul veszi, hogy a szolgáltatás jellege miatt nem kizárhatóak esetleges hálózati incidensek, melyek a felhasználó által csatlakoztatott eszközökön okozott következményeiért a Middle-Europe Convergence Ingatlanalap (MNB nyilvántartási szám: 1221-21, képviseletében eljár: Indotek Investments Alapkezelő Zrt., székhely: 1148 Budapest, Kerepesi út 52., adószám: 18732704-2-42, képviseli: Jellinek Dániel vezérigazgató) nem tud felelősséget vállalni, és nem vállal felelősséget!

Parkolás
A Nyír Plaza 659 parkoló hellyel rendelkezik.
Parkolási szabályzatunkat ide kattintva érheti el!
Megközelítés